Opera Sing Along Workshop

In 2019 organiseerden we een gratis workshop, zodat bezoekers extra beslagen ten ijs kwamen tijdens de Opera Sing Along! De bevlogen dirigent Louis Buskens van Brabant Koor gaf een workshop voor amateurzangers en -koren over het zingen van opera.

Datum: Dinsdag 18 juni 2019
Aanvang inzingen: 19.00 uur
Gratis toegang: Inschrijving verplicht
Locatie: Grote Zaal Theater aan de Parade

In 2019 kon het publiek van de Opera Sing Along zich éxtra voorbereiden door deel te nemen aan een gratis workshop opera zingen, op dinsdag 18 juni in Theater aan de Parade.

Samen met zangers van Brabant Koor en pianist Ben Martin Weijand gaf dirigent Louis Buskens een kijkje in de keuken die Opera heet. Drie operakoorwerken stonden op 18 juni 2019 centraal. En natuurlijk stonden deze werken op het programma van de Opera Sing Along. Met zijn enthousiasme en bevlogen manier van vertellen zorgde Louis Buskens voor een onvergetelijke en leerzame avond!

De workshop zorgde ervoor dat het publiek ultiem voorbereid naar de Opera Sing Along kon gaan om op 27 juni uit volle borst mee te zingen op de Parade! Iedereen was welkom, een ervaren (koor)zanger of iemand die alleen wat deuntjes zingt onder de douche!