Steun de Opera op de Parade 2022

Na twee jaar afwezigheid, gaan we er dit jaar weer voor: Opera op de Parade is terug! Met een crisisbestendig maar volwaardig programma pakken we – mede ook op verzoek van het publiek, dat niet kan wachten om weer live in de openlucht te genieten van de mooiste operaklassiekers – de draad op waar deze pre-corona is blijven liggen. Tegelijk zetten we samen met zowel regionale als landelijke culturele partners grote stappen om vanaf 2023 door te groeien tot een meerdaags landelijk opera-evenement dat operaliefhebbers, liefhebbers van klassieke muziek, musicalliefhebbers, inwoners van Den Bosch en omstreken, liefhebbers van open air evenementen en vele, vele anderen niet willen missen.

Opera op de Parade kan niet bestaan zonder de bijzonder bijdrage van onze subsidienten, sponsoren en fondsen. Als sponsor speelt u een grote rol in het mogelijk maken van dit gratis toegankelijke operafestival: daar doen wij graag iets voor terug:

  • mooie zitplaatsen op De Parade vlakbij het podium
  • ontvangsten voor uw relaties op 23 en/of 24 juni tijdens de opera en/of Dream Along
  • zichtbaarheid op diverse platforms

Wij komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden Opera op de Parade  financieel te ondersteunen. Maatwerk is altijd mogelijk; neem hiervoor contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Voor interesse in sponsoring kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl of 06-12401230.

“Een evenement van onschatbare waarde”